Medlem i SWB – bara fördelar!

Den svenskfödda hästen är konkurrenskraftig, sund och uppväxt i en naturlig miljö. Vi är många som känner glädje och stolthet över våra hästar. Som medlem i SWB & SWB Mälardalen:

– Stödjer du svensk sporthästavel
– Får du mängder av rabatter och erbjudande – din medlemsavgift är intjänad på nolltid!
– Blir du även medlem i den regionala avelsföreningen SWB Mälardalen
– Kan delta i alla våra unghästtester, nätverksträffar, auktioner och en massa annat spännande!

Ju fler vi är, desto starkare blir vi – just DITT medlemskap gör skillnad! Välkommen som medlem i SWB Mälardalen!

 

Medlemskapet gäller hela kalenderår och kostar 300 kr för SWB Mälardalen (Halva priset för U25), sedan läggs avgiften till för SWB till beroende på typ av medlemsskap.

Prisexempel:

  • Junior aktiv medlem: 250 kr
  • Senior aktiv medlem: 500 kr
  • Junior plusmedlem: 650 kr
  • Senior plusmedlem: 1300 kr

Medlemsprogram

SWB har samarbetsavtal med ett stort antal företag som stöttar både aveln av SWB-hästar, och medlemmarna i SWB. Tack vare våra samarbetspartners får medlemmarna tillgång till en rad olika fördelaktiga erbjudanden. Utnyttjade förmåner innebär att medlemsavgiften kan tjänas in med råge. Varje år arrangerar vi även spännande utbildningar för våra medlemmar. Mer om dessa kan du läsa här. Förmånsprogrammet är levande och vi jobbar hela tiden för att utveckla nya attraktiva fördelar för våra medlemmar.

Förmåner

SWB har samarbetsavtal med ett stort antal företag som går in för att stödja avel av SWB hästar, och stödja de som engagerar sig genom medlemskap i SWB. Medlemskap i SWB ger genom dessa våra samarbetspartners en mängd olika förmåner som gör att du enkelt kan tjäna in din medlemsavgift med råge. Förmånsprogrammet är levande och vi jobbar hela tiden för att ha förmåner som är attraktiva för så många som möjligt.

Förmåner för dig som är medlem i SWB Mälardalen

Detta är endast ett urval av förmåner, för att se hela listan – klicka här!